Kaj pravijo o meni, o mojem delu?


"Sedaj, ko sem po porodu in lahko malo analiziram vse skupaj, vidim da nikoli ne bom pozabila tvojih nasvetov, tvojih prijemov, vsega kar si naju naučila. Noro, noro, noro so mi pomagali. Nikoli v življenju te ne bom pozabila in večno ti bom hvaležna." 

~ Anita, Slovenska Bistrica

"Bila sem na tvoji delavnici za porod - najboljša odločitev v času nosečnosti!” 

~ Alenka, Celje

"Draga Willma! V rokah držim skoraj 7 tednov starega fantka. Zahvalila bi se ti za moč, pogum in voljo, da si napisala knjigo ter s tem pomagala mnogim začetnicam pa tudi že izkušenim doječkam. Sama sem jo pred porodom temeljito pregledala in ko gledam nazaj, mislim da mi brez oboroženosti z znanjem, predvsem pa z zaupanjem v svoje telo ne bi uspelo. Bili so komentarji o premalo mleka, dodatkih in vse kar paše zraven. Po zaslugi tvojega širjenja znanja in pozitivnega odnosa do doječih mam sem jih znala preslišati in zaupati sebi. Hvala ti!" 

~ Erika

"Ti si tista, ki si v moje življenje prišla takrat, ko mi je bilo hudo in si me znala potolažit.
Ti si tista, ki si razumela kaj pomeni, ko boli.
Ti si tista, ki si mi pomagala in mi stala ob strani.
Ti si tista, ki si mi dala ogromno znanja, želje po raziskovanju in zanimanja glede porodov.
Ti si tista, ki si me spremljala skozi celotno mojo nosečnost.
Ti si tista, ki si vseskozi verjela vame.
Ti si tista, ki si mi ponudila dlan takrat, ko drugim niti upala nisem povedati kaj si želim.
Ti si tista, ki si bila lani ob meni, ko sem bila najbolj krhka, a hkrati močna kot levinja.
Ti si tista, ki si me ob najlepšem dogodku spodbujala, mi pomagala in verjela vame.
Ti si tista, ki si mi pomagala stopiti na pot materinstva.
Ti si tista, ki si mi povedala in mi pokazala kako ravnati z malim nebogljenim bitjecem.
Ti si tista, ki si mi bila vedno na razpolago.
Ti si tista, ki si dvignila telefon, me poslušala in mi pomagala, ko sem potrebovala.
Ti si tista, ki si me spodbujala, ko še sama nisem več verjela vase.
Ti si tista, ki si me velikokrat bolje razumela kot lastna mama.
Ti si tista, ki si mi pomagala porušiti zidove, se znebiti strahov in si upati uživati v materinstvu.
Ti si tista, ki počneš to kar počneš z vsem svojim srcem.
Ti si tista, ki sem vesela in hvaležna, da jo imam.
Ti si tista, ki te imam rada.
Ti si tista, točno tista in ostani točno TI, taka tista!
Hvala, ker si!" 

~ S.

"Na tvojem predavanju se prav vidi kako s srcem si predana ... toliko enih zgodb in informacij ... čisto se mi je spremenil pogled na porod."

~ Katica, Novo Mesto

"Svetovala si mi, da sem bila še bolj prepričana, da se mojemu bitju resnično ne mudi na svet. Tako sem počakala, da se je moj porod začel spontano in nadaljeval čudovito."

~ Klara, Gorenjska

"Izčrpno si mi svetovala glede nošenja otroka, pa še mimogrede malo o dojenju. :)
Prijazna, dostopna, polna informacij ... upam, da se še najine poti kdaj srečajo ;)"

~ Nuša, Ptuj

"Zelo ti hvala, da si tak enkratna in tak čudovita, prava velika ženska, nisem bila na delavnici, sem te pa ujela v parku, ko sem imela težave z dojko in te kr obletela z svojo težavo in si me srčno in toplo sprejela in seveda zasipala z zlatimi nasveti, ki sem jih do pike upoštevala in seveda težave uspešno odpravila. Tudi, ko sva se kasneje srečale si me povprašala kako je bilo... Res si zlata, taka domača, ob tebi je res dober topel občutek, zelo te podpiram, zelo verjamem vate in res te priporočam vsem mamicam, nosečkam. Hvala za vse!"

~ Tina, Maribor

"Spoznala sem te v bolnici na Jesenicah, ko si prišla obiskat cimro s katero sva si delile sobo. Spomnim se, da je rodila punčko. In ob sebi imela doulo.
Takrat sva se na hitro spoznale, vendar mi je cimra povedala o tebi same dobre stvari in od takrat spremljam tvoje delo. Knjigo sem prelistala, pa še pred kratkim si mi svetovala, ko sta imeli starejši dve hčeri norice, jaz pa z dva tedna staro stručko, vendar si me znala pomiriti in zato se ti zahvaljujem.
Sonček pozitive si!"

~ Nives, Jesenice

"Ob odhodu moje male pikice med zvezdice si me pomirila...zelo. Tvoje prijazne in spodbudne besede so mi dvignile glavo in zaradi le teh sem upala prej ponovno poskusati ujeti kako otroško dušico. Tvoja domačnost, znanje in tako strokovni kot čisto osebni nasveti so mi dali vedeti, da ko bo karkoli kjerkoli zagustilo, si tam...na drugi strani. In si tudi bila. Naučila si me in mi pokazala s svojim vzorom, kaj je naravni porod in da smo ženske ustvarjene zanj. Želela sem te za doulo...pa se ni izšlo. Nič hudega...vseeno si veliko pripomogla k mojemu ekspresnemu porodu. Tvojo knjigo 10 P-jev za uspešno dojenje sem kupila kljub finančni stiski in jo tudi dobesedno požrla in verjetno tudi zaradi tvoje knjige najina pravljica dojenja traja že pol leta brez kakega hudega interesa za kaj druga. No, naj se ti na tem mestu še enkrat zahvalim. Ker si."

~ Jožica, Velenje

"Willma... Kaj čem sploh rect? Tvoja delavnica in knjiga sta bili zame okno v svet. In odgovorila si mi na milijon takšnih in drugačnih vprasanj. Verjela si vame, ko sama nisem. In s svojo prepričanostjo si še mene prepričala, da marsikaj znam in zmorem! Kapo dol, velikokrat se sprašujem od kje si črpala vse potrpljenje! ;)"

~ Apolonija, Maribor

"Pomagala si mi, ko sem te vsa iz sebe poklicala, da se je moj sin odstavil pri 8-ih mesecih in seveda si me pomirila in tudi ugotovila zakaj.
Nikoli v življenju ne bom pozabila najinega pogovora!"

~ Martina, Kropa

"Tako sproščeno in srčno predavanje, ki ti da eno prav posebno energijo. A veš uno, akcija gremo rodit, vem da to zmorem!"

~ Maša, Novo Mesto

"Prvič sem te "spoznala" na kavi pri Jasmini, ko si govorila o porodu doma. Če bi me kak dan pred tem kdo vprašal za mnenje o tem, bi mu rekla da je nor. Ti si mi s svojo zgodbo (porodom) odprla oči (in srce) in takoj mi je postalo jasno, da je to nekaj najbolj naravnega. In najlepšega. Da je porod obred in zmagoslavje ženskega telesa in ne strah in priklenjenost na posteljo. Zaradi tvoje knjige in tebe se podirajo tabuji o dojenju. In mnogo mamic je, ki dojijo zaradi tvojega dela.

~ Matejka

"Najprej ti iz vsega srca hvala za svoje znanje in izkušnje, tvoje delavnice so mi bile pisane na kožo, predvsem sem se psihično pripravila na tak način, da sem zaupala vase in zmogla. Mislim, da so ble tvoje delavnice ena izmed ključnih stvari, ker so tako pozitivno vplivale name in se je vse izteklo, kot se je moglo. … Hvala ker si bla del moje zgodbe!"
~ Tina K.

Knjižna uspešnica!

10 P-jev za uspešno DOJENJE

Obvezno čtivo za vsako nosečnico!

IDEALNO darilo!


 Kupim Zdaj! 

naročila na 
porodna.hisa@gmail.com

Kupim Zdaj! 

kontakt

Willma se oglaša na svoj roza telefon
040 77 88 33

*

po tipkovnici s prsti pleše na

willma@willma.eu

*

 FACEBOOK